Fundamental of Stapling Techniques in Laparoscopic and Open Surgery


Period: 18.09.2019 - 20.09.2019

Surgical Training Institute organizează în perioada 18 - 20 Septembrie workshop-ul hands-on, "Fundamental of Stapling Techniques in Laparoscopic and Open Surgery".

Workshop-ul acreditat de către Colegiul Medicilor din România se adresează medicilor rezidenți și specialiștilor de chirurgie generală, cu experiență mică sau medie în chirurgia laparoscopică.

Pe durata celor 3 zile, participanții:
- vor exersa manualitatea mâinii drepte, dar și a mâinii stângi, pentru a avea gesturile corecte de manipulare a structurilor abdominale, de disecție ascuțită sau boantă, de coagualare diatermică, de clipare, de secționare, de staplare, de inserție a tuburilor de dren, de extracție a pieselor, de închidere a orificiilor de trocar;
- vor dobândi cunoștințele necesare utilizării în mod corect a instrumentelor de electrochirurgie;
- vor învăța modalitățile simple de efectuare a nodurilor laparoscopice;
- vor dobândi cunoștințele necesare efectuării unei suturi mecanice de calitate;
- vor dobândi cunoștințele necesare efectuării în mod corect a anastomozelor mecanice;
- vor dobândi cunostințe despre accidentele și incidentele ce pot apărea în timpul utilizării suturii mecanice, precum și despre modalitățile cele mai bune de rezolvare a acestora.

Workshop-ul cuprinde demonstrații chirurgicale transmise în direct, prelegeri teoretice, prezentări video, discuții de caz, exerciții practice cu antrenament la pelvitrainer, POP-trainer și pe țesuturi funcționale.

La finalul acestui eveniment, veți fi mai încrezători în posibilitățile și aptitudinile dvs. practice de aplicare a tehnicilor de sutură mecanică, atât în varianta de chirurgie clasică, cât și în cea de chirurgie laparoscopică, și veți putea începe utilizarea acestor tehnici în practica chirurgicală de zi cu zi.

Taxa de participare este în valoare de 450 euro pentru membri ARCE / EAES și 550 euro pentru non-membri.

Numărul de locuri este limitat la 18.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugam să ne contactați telefonic la numărul de mobil +40752288019 sau pe e-mail la adresa office@surgicaltraininginstitute.com.