Minimally Invasive Techniques for Inguinal Hernias


Period: 10.10.2019 - 11.10.2019

Surgical Training Institute organizează în perioada 10 - 11 Octombrie, workshop-ul hands-on "Minimally Invasive Techniques for Inguinal Hernias".

Workshop-ul acreditat de către Colegiul Medicilor din România se adresează medicilor rezidenți și specialiștilor de chirurgie generală, cu experiență mică sau medie în chirurgia laparoscopică.

Pe durata celor 2 zile, participanții:
- vor dobândi cunoștințele necesare interpretării corecte a anatomiei chirurgicale, văzută din perspectiva abordului laparoscopic (transperitoneal cât și total extraperitoneal);
- vor exersa manualitatea mâinii drepte, dar și a mâinii stângi, pentru a avea gesturile corecte de manipulare a structurilor funiculare, de disecție ascuțită sau boantă în spațiul preperitoneal, de inserție, poziționare și fixare a protezei;
- vor dobândi cunoștințe despre accidentele și incidentele ce pot apărea în timpul abordului laparoscopic al herniilor inghinale, precum și modalitățile cele mai bune de rezolvare a acestora.

Workshop-ul cuprinde demonstrații chirurgicale transmise în direct, prelegeri teoretice, prezentări video, discuții de caz, exerciții practice cu antrenament la pelvitrainer, POP-trainer și pe țesuturi funcționale.

La finalul acestui eveniment, veți fi mai încrezători în cunoștințele teoretice și aptitudinile dumneavoastră practice de abord laparoscopic al herniilor inghinale și veti putea începe utilizarea acestor tehnici în practica dumneavoastră curentă.

Numărul de locuri este limitat la 18.

Taxa de participare este în valoare de 450 euro pentru membri ARCE / EAES si 550 euro pentru non-membri.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul de mobil +40752288019 sau pe e-mail la adresa office@surgicaltraininginstitute.com.