Difficult Airway Workshop – Bronchoscopy and Invasive Techniques in Anesthesia and Intensive Care


Period: 31.10.2019 - 01.09.2019

Surgical Training Institute organizează în perioada 31 Octombrie - 01 Noiembrie, în colaborare cu Asociația Română de Management al Căii Aeriene (ARMCA), workshop-ul hands-on de cale aeriană dificila "Bronchoscopy and Minimally Invasive Techniques in Anesthesia and Intensive Care".

Workshop-ul acreditat de către Colegiul Medicilor din România se adresează medicilor rezidenți și specialiștilor de anestezie și terapie intensivă.

Partea practică constă în:
- exersarea videolarignoscopiei (videostilete, bujii, exchangers și intubație prin fibroscopie optică cu 2 operatori);
- utilizarea de dispozitive supraglotice (ventilație, intubație prin SGD, intubație cu fibroscopie flexibilă prin SGD/Aintree);
- practicarea intubației prin fibroscopie flexibilă (anestezie locală, intubația prin fibroscopie optică orală și nazală);
- tehnici de separare pulmonară și alte tehnici minim invazive (cricotirotomia, traheostomia percutană).

Evenimentul cuprinde demonstrații transmise în direct, prelegeri teoretice, discuții de caz, comentarii, filme video, exerciții practice pe manechine și țesuturi funcționale.

Numărul de locuri este limitat la 20.

Taxa de participare este în valoare de 350 euro.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul de mobil +40752288019 sau pe e-mail la adresa office@surgicaltraininginstitute.com.

Enroll to this course is not available.